Ние водим вашата кариера и бизнес към нови хоризонти

icon-Кариери Кариери icon-Бизнес услуги Бизнес услуги

Искате ли да станете част от RIR?

Ако сте ентусиазиран от света на набирането на персонал, разбирате се в технологиите и сте превъзходен комуникатор, тогава ние сме вашият идеален партньор. Елате и се присъединете към нашия екип и ще имате възможността да работите в изключително напреднала, професионална и бързо развиваща се международна компания.

Работа в RIR

rir-about-img

Следващата стъпка във Вашето кариерно развитие
започва тук...

Като межународна агенция за подбор на персонал, с централен офис в България, нашата цел е да улесним развитието на бизнеса чрез висококачествен подбор и разработване на на иновативни стратегии за управление на човешките ресурси.

Работейки в индустрии като ИТ и Финтех, ние свързваме развиващи се компании с правилния талант, осигурявайки дългосрочна ангажираност и отдаденост.

Нашите ценности

Radioactive International Recruitment (RIR) е основана през 2016 г. и оттогава се свързва с високи стандарти и грижа за хората и бизнеса. Принципите, които следваме в нашата работа, са базирани на отговорност и доверие и следователно това, което ни ръководи във всички наши решения.

Най-голямата ни амбиция е да останем верни на нашите ценности:

checkmark-icon-rir

Почтеност означава честност и откритост

checkmark-icon-rir

Разнообразието е всичко

checkmark-icon-rir

Хората са винаги на първо място

checkmark-icon-rir

Изцяло отдадени на работата

checkmark-icon-rir

Постоянен прогрес: покоряваме нови висоти

rir-mission-img

Нашата Мисия

Нашата мисия е да намерим най-подходяшите таланти за бизнеси в ИТ и Финтех индустриите, и междувременно помагаме на хората да открият следващата страница в кариерата си.

Чрез задълбочен анализ на заетостта и пазара на труда, ние съветваме кандидатите за правилната посока в кариерата им въз основа на техните интереси и таланти, с цел да подпомогнем бъдещото им развитие. Междувременно, подсигуряваме развитието и успеха на нашите партньори, като гарантираме информираност и стабилност в индустрията.

Успешните истории не са лесни за създаване, но мотивацията и решителността ни отличават в постигането на поставените цели.

Членство

our-team-img

Нашият екип

Обединени чрез ентусиазъм и стремеж, ние сме способни на повече от просто работа, а и да променяме посоките в бизнеса и кариерата. С добра вътрешна структурира и опитен екип, работещ с високотехнологични инструменти и силно развити контакти, RIR е идеалният тласък за вашата кариера или бизнес.

Нашата мотивация и технологични инструменти са това, което ни прави уникални.

Нашият подход

checkmark-icon-rir

Нас ни е грижа и имаме дългосрочен план

checkmark-icon-rir

Имаме богат опит и развити контакти

checkmark-icon-rir

Ориентиран към хората, с бизнес съзнание, което прави цикъла на набиране на персонал повече от просто работа

checkmark-icon-rir

Работи по модерен начин, оборудван с технически инструменти и значителна лидерска дейност

Ние ви показваме правилните възможности

Изпратете Автобиография
icon top