a
icon

Отзиви

Истории за успеха

Здравейте! Казвам се Димитър и дойдох в Литва с агенция Radioactive HR. Работя като барман във Вилнюс Гранд Ризорт. Благодарение на професионалния подход на Радослава Иванова, всичко от първата среща с нея беше на различно ниво. Комуникацията, интервютата и начинът да се отнасям към мен като клиент на агенцията бяха перфектни. През последните дни преди полета ми, по време на полета и след това тя беше много приятелска и загрижена, ако всичко вървеше добре и гладко. С удоволствие мога да предложа HR Radioactive като международна професионална агенция на моите приятели! Много благодаря на Радослава и Радиоактив от Литва с любов!

Димитър Узунов

- Барман, Литва

С мен се свърза рекрутер от RadioActive International Recruitment Ltd чрез LinkedIn във възможно най-добрия момент за мен, когато от известно време пасивно търсех нови възможности за кариерно развитие. Предложиха ми позиция с много потенциал за развиване на умения в област, която ме интересува, която напълно покрива моите изисквания за следващ ход в кариерата. По време на целия процес на кандидатстване те поддържаха отлична комуникация и аз бях информиран за всичко. Много съм доволен от техните услуги и способността им да прилагат най-новите оперативни методи в своята работа. Това е една от малкото агенции за подбор на персонал в България, която всъщност знае как трябва да се правят нещата.

Георги Корфонозов

- Анализатор на отчети, София

Благодаря ви, RIR, че се откроихте от останалите агенции в България с вашата страст да ми помогнете да заема настоящата си работа! Вашият екип показа голяма всеотдайност, като ми помогна да израсна професионално. Продължавайте да ръководите таксата в България и продължавайте да помагате на хората да открият истинското си призвание!

Иванка Цветкова

- България

Microweber.org
Това е първият път, когато избрах да работя с Radioactive International Recruitment, за да намеря подходящ кандидат за вакантна позиция в моята компания. Впечатлен съм колко лесен и възнаграждаващ беше целият процес. Бърз отговор; добър подбор на кандидати. Много професионално, но приятелско обслужване.
Петър Иванов

- Главен изпълнителен директор на Microweber

Papakaya.by
Радиоактивното международно набиране има чудесен процес на проверка. Бях сигурен, че всички избрани кандидати, с които интервюирахме лично, ще отговарят на набора от умения за работата и наистина го направиха! Удивително е колко време спестиха на мен и бизнеса ми. Благодаря, RIR, с нетърпение очаквам да работя отново с вас.
Андрей Халетски

- Главен изпълнителен директор на Papakaya

ALLSECURE LTD
Открихме, че RIR е много професионален и активен в помагайки ни да намерим подходящия за нас кандидат. Техният опит в набирането на персонал подсигури, добре проверени и добри кандидати за всички интервюта. Въпреки че живеят в друга страна на ЕС, това по никакъв начин не беше пречка за намирането на кандидати, които вече пребивават в Малта. Очакваме с нетърпение да работим отново заедно.
Nicholas D’Alessandro

- от AllSecure Ltd. Malta

Grandhotelmalta.com
Радослава беше невероятна! Тя отиде над всичко, за да се увери, че сме добре. Радослава е много полезна. Тя отговори на всички наши въпроси. Тя също е много бърза и много надеждна. Беше абсолютно удоволствие да работя с нея. Тя е много внимателна и това показва, че има страст към работата си. Наистина оценявах, че тя проследи и след като всичко приключи, това показва, че й пука.
Marissa Cutajar

- от Grand Hotel

Обадете се още сега

Бърза онлайн консултация

Получете най-добрата консултация от нашите експертни съветници