Искате ли да се присъедините към Лигата на необикновените служители?

Искате ли да се присъедините към Лигата на необикновените служители?

Искате ли да се присъедините към Лигата на необикновените служители?

Нова супер геройска видео-обява отправя предизвикателсво към търсещите нови възможности за кариерно развитие.

Истински Супер герои превземат кибер пространството. Те не са част от нов холивудски сценарий, а от рекламната кампания Рейдиоактив Интернешънъл Рекрутмънт. Завладяващи анимации, супер сили и още много очакват феновете на нестандартните видеа.

Видео обявите за работа са интересен и новаторски подход, към който компаниите все повече се обръщат, за да покажат силните си страни. Търсещите работа и нови възможности четат десетки обяви на ден, където представянията са в познатите вече клишета – „…социално отговорен работодател… „, „…предпочитано място за работа…“, „…с изградени традиции в подбора…“ и т.н. А какво би било, ако наистина потребителите биха могли да надникнат зад кулисите и да си представят своето място сред Лигата на необикновенните служители** (препратка към филма „Лигата на необикновените“ от 2003 година, базиран на комикса на Алън Мур и Кевин О’Нийл.)?

„За нас, като млада и гъвкава компания, е от изключително значение по един атрактивен и иновативен начин да привлечем бъдещите ни служители. Да работиш в RIR означава да имаш въображение и желание да разгърнеш способностите си в техния пълен потенциал, да мислиш креативно и да си подготвен за нови професионални предизвикателства“, коментира Гергана Машал, дългогодишен експерт по човешки ресурси и управител на RIR.

Видео-обявата цели да привлече вниманието на нови кандидати за работа. Какви са супер силите на екипа? Какви очакват да са техните нови колеги? Какво могат да разкажат за своята работа? Отговорите на въпросите вижте във видеото.

Рейдиоактив Интернешънъл Рекрутмънт е лицензирана международна компания за подбор на персонал.

Споделете:
icon top