Работи ли ви се в България?

Работи ли ви се в България?

Сега имате възможност да намерите идеалното работно място, което търсите! 

Присъединете се към RIR и един от най-големите кариерни форуми в България „Кариера и живот – защо в България?“, събитие организирано от Bulgaria Wants You. Запознайте се с водещи компании и експерти в България, които предлагат развитие и работни позиции в различни сектори, като IT, Fintech, Бизнес, Финанси и много други части от индустриите, за да се вдъхновите в бъдещето, което търсите. 

Кариерата ви е важно решение!

Екипът на РИР е подготвен да ви даде професионална експертиза в:

  • Създаване на персонален кариерен план
  • Кандидатстване за реални работни позиции
  • Полезни кариерни съвети и умения за развитие 

Заедно може да се концентрираме върху вашите цели и умения за намиране на вашето комфортно работно място. Може да разгледате всички отворени работни позиции преди събитието или директно можете да се свържете с нашият екип.

 

Кога: 11 Юни 2023

Къде: Форум Джон Атанасов – София Теx Парк

Нека намерим заедно мечтаната работа, която търсите!

 

Научете повече за Bulgaria Wants You

Елате на най-големия кариерен форум на Bulgaria Wants You „Кариера и живот – защо в България?„, RIR ще ви очаква с нетърпение!

България се превръща в привлекателна дестинация за работа и живот с всяка изминала година. Съчетавайки богатото културно наследство, прекрасната природа и съвременните възможности за развитие, България предлага идеалната среда за постигане на успешна кариера и качествен живот.

Именно поради това Bulgaria Wants You ви кани на най-големия кариерен форум „Кариера и живот – защо в България?“. Това е идеалната възможност да се запознаете с водещи компании в България, които предлагат стимулиращи работни места в различни сектори, като IT, финанси, туризъм, производство и други. На форума ще можете да се срещнете с представители на компаниите, да изслушате техните предложения за работа и да зададете въпроси, които ви интересуват.

RIR (Работа в Източна Европа) е нашата партньорска организация, която с нетърпение очаква да ви помогне в намирането на вашата мечтана работа. Ние сме горди да ви представим нашите услуги, които включват съдействие при изготвяне на CV, подготовка за интервю и създаване на персонален кариерен план, съобразен с вашия професионален път и цели.

На форума ще имате възможността да се вдъхновите от успешни професионалисти, които са избрали да работят и живеят в България. Те ще споделят своите истории, предимствата и предизвикателствата, с които са се сблъсквали, и ще ви разкажат какво ги е впечатлило най-много в нашата страна.

Но преди да се присъедините към форума, не забравяйте да разгледате нашите настоящи обяви за работа. Ние в RIR редовно актуализираме списъка с обяви, за да ви предложим най-добрите възможности на пазара. В следващите 5 години се очаква, че някои от най-желаните професии ще бъдат свързани с AI и машинно обучение, бизнес анализ, финтех инженерство, роботика и оператори на селскостопанска техника.

AI и машинното обучение са в центъра на развитието на водещите бизнеси, като 91.5% от тях редовно инвестират в тези области. Бизнес анализаторите за бизнес интелигентност също се нареждат сред желаните професии, с очакван ръст от 14% в следващите 10 години. Финтех инженерството предлага вълнуващи възможности за работа, тъй като бизнес стойността, допълнена от блокчейн, се очаква да нарасне значително. Роботиката и операторите на селскостопанска техника също се очаква да имат своя дял в бъдещето, като предлагат стабилни и вълнуващи работни места.

Не изпускайте възможността да разгледате нашите обяви за работа и да започнете вълнуващата си кариера в България още днес! Обадете се на RIR още сега и ние ще ви помогнем да си намерите мечтаната работа. Нашите експерти ще ви съдействат при изготвянето на професионален CV, ще ви подготвят за успешно интервю и ще ви помогнат да изградите кариерен план, съобразен с вашите желания и умения.

Елате на най-големия кариерен форум на Bulgaria Wants You „Кариера и живот – защо в България?“ и разберете защо все повече хора избират България за своята професионална и лична реализация. RIR ще ви очаква с нетърпение, готови да ви помогнат да стъпите на пътя към успеха. Обадете се на RIR още сега и ние ще ви помпогнем да си намерите мечтаната работа.

Споделете:
icon top