Българско участие на най-големият форум в областта на HR индустрията

Българско участие на най-големият форум в областта на HR индустрията

Екипът на Radioactive International Recruitment (RIR) взе участие в петото издание на престижния международен форум HRCoreLAB 5. Събитието тази година се проведе в Барселона от 28 до 29 март. Kомпанията се яви като единственият представител от България.

За HRcoreLAB

В рамките на два дена HRcoreLAB събира на едно място над 350 водещи специалисти в сферата на човешките ресурси, които си взаимодействат, обменяйки добри практики чрез дискусии, презентации, семинари, кръгли маси. Участниците в събитието са от над 40 държави, сред които САЩ, Германия, Испания, Франция, Швеция, Белгия, Германия, Англия и др., представлявани от HR мениджърите на компании от ранга на AMAZON, DEUTSCHE BANK, ERICSSON, EUROPEAN CENTRAL BANK, GOOGLE , HP, INTEL, LUFTHANSA, MICROSOFT, SIEMENS, SPOTIFY, ACCENTURE, CISCO, CUBIKS, IATA, INDEED, KUWAIT OIL CO и много други.

Предизвикателствата:

В днешно време въпросите, с които се сблъскват в ежедневието си специалистите по човешки ресурси стават все по сложни и мащабни, което налага полагането на по-креативни и новаторски подходи. В рамките на HR Core LAB 5, HR професионалистите ще разискват бъдещите тенденции в областта, и това върху което бизнес лидерите трябва да се съсредоточат през следващата година, когато става въпрос за ръководене и управление на хора. Фокусът ще бъде върху ключовите тенденции, иновации и инициативи за добри практики. Тазгодишният формат на HRcoreLAB се съсредоточва върху HR Agility, People Analytics, Employer Branding, HR Trends, Big Data and Talent/ Leadership Development.

Предизвикателствата и решенията, които сега са достъпни в сферата на човешките ресурси, обхващат целия бизнес и имат потенциала да създават значително конкурентно предимство. Наемането на таланти от цял свят и скоростта, с която се развиват пазарите, ни води до следващото предизвикателство, свързано с менажирането на корпоративната и културната промяна, пред която се изправят служителите.

Споделете:
icon top