Запознайте се със „Супер експертите“ на RIR: Част 3

Запознайте се със „Супер експертите“ на RIR: Част 3

Адриана Манева е Експерт по релокация и трудова миграция в България в Рейдиоактив Интернешънъл Рекрутмънт

Запознайте се с Адриана, чиято супер сила е да релокира специалисти от цял свят на най- подходящите за тях работни места!

„Никога не се отказвай! Новите кариерни възможности намират онзи, който ги търси“ – Адриана Манева

С какво се занимаваш?

Работата ми в Рейдиоактив Интернешънъл Рекрутмънт е да осъществявам цялостния административен процес по релокирането на кандидати от различни държави по света (предимно трети), с цел легално пребиваване и работа в България. Това се случва въз основа на конкретно предложение за работа, което кандидатите получават от компании, с които си партнираме. Компаниите се обръщат към нас за предоставяне на услугата WORK PERMITS. Предизвикателство е осъществяването на един такъв процес, тъй като той изисква освен специализирана документалната подготовка, проява на разбиране, емпатия и съответствие с очакванията и на двете страни. От една страна – компанията партньор, която ни гласува доверие, предавайки специалист с уникални професионални качества в нашите ръце и очаквайки да подсигурим 100% успеваемост за неговото трудово релокиране в страната. От друга страна самият кандидат-специалист, който прави огромна стъпка в живота си, вземайки решението да промени, не само работното си място, но и мястото,на което се е устроил, и където най- често са приятелите и семейството му.

Какво означава да работиш в компания като RIR?

Изпълнението на един такъв процес създава у мен чувство освен за професионална, също и житейска отговорност към всички страни. Именно поради тази причина успешното реализиране на процеса е изключително важно за мен и изпълението му, ми носи огромно удовлетворение в работата. Предизвикателството е това, което ме стимулира и ме кара да се впускам с желание в работата си.

Качествата, които ти помагат в работата?

Хобито ми е да пътувам из света. Харесва ми чрез пътуванията да уча за различните култури, да общувам с хора от различни националности и да се докосвам до различните кътчета на земното кълбо. Релокирайки хора от различни държави в България, с цел получаване на „Единно разрешение за работа“ (WORK PERMIT), в комуникацията си с тях, аз се докосвам максимално близо до техния манталитет и култура. По този начин работата ми в Рeйдиоактив Интернешънъл Рекрутмънт ми помага да бъда близо до хобито си, което я превръща в иситнско удоволствие.

Каква е формулата, за да бъдеш успешен на работното си място…?

„Избери работа, която ти носи удоволствие и няма да ти се налага да работиш нито един ден в живота“ е девиз, в който истински вярвам и смятам, че ме прави успешна в това, което праря.

Споделете:
icon top