Запознайте се със „Супер експертите“ на RIR: Част 4

Запознайте се със „Супер експертите“ на RIR: Част 4

Соня Георгиева, търговец еексперт продажбивРейдиоактивИнтернешънъл Рекрутмънт (RIR).

„Бъдете положително настроени към света, обичайте това, което правите и се усмихвайте често, така Вселената ще ви върне щастието двойно!“-Соня Георгиева

С какво се занимавам?

В екипа на Рейдиоактив Интернешънъл Рикрутмънт (RIR) съм почти от самото създаване на компанията, като основно се занимавам с бизнес развитие, продажби и привилчане на партньори, както в България, така и в чужбина. Работата ми е изключително интересна и динамична, защото ми дава възможността да общувам и изграждам ключови партньорства, както с големи международни компании, утвърдени на пазара на труда, така и с такива, които са старт-ъп и имат необходимостта да намерят за компаниите си мотивирани и амбициозни служители.

Какво е да работиш в РИР?

За мен да съм част от екипа на РИР е ежедневно предизвикателство, свързано с удоволствието от общуването с международен екип от висококвалифицирани и мотивирани служители, готови да излязат от зоната си на комфорт в името на постигнатите резултати. Въпреки, че екипът ни се състои от изключително различни личности, ние успяваме да бъдем сплотени, да преодолеем различията и да преоткриваме доброто в нас. Няма да скрия от Вас, че в началото ни беше изключително трудно, от една страна – да се наложим като име и да работим в посока развитие и разпознаване на РИР като бранд, предлагащ широка гама от иновативни услуги в сферата на подбора, лизинга и релокацията на кадри, от друга страна – да се обградим с амбициозни колеги, които да развием и с които да пожънем успехи заедно. За всички Вас, които искате да станете част от нашето РИР семейство, бих ви посъветвала да сте искрени, да сте динамични, да сте отворени към иновативни стратегии и подходи, както и никога да не правите компромиси с добре свършената работа, чиято награда е удовлетвореността на нашите партньори.

Работи здраво, забавлявай се смело

Според мен е абсолютно задължително работата и удоволствията да вървят ръка за ръка, за да има баланс и да се чувстваме щастливи. Това, което ме зарежда с положителни емоции и ми носи неописуемо удоволствие, са пътуванията. Обожавам след края на работния ден да се прибера вкъщи и да планирам поредната дестинация. Всичко организирам сама… – набелязвам места, информирам се от различини източници и търся референции от приятели и познати. За мен е изключително интересно и обогатяващо да се докосна до нови места, нови култури и да срещам нови приятели.

Как да бъдем успешни на работното място

За много хора работата е навик, задължение и рутина и точно поради тази причина според мен не успяват да бъдат успешни на работното място. Това, което мога да ви посъветвам, е да се обърнете към нас, за да намерим подходящата за Вас работа, която Ви е по сърце и която ще сведе до минимум негативните емоции от професионалните задължения. Ключов момент е да заживеем в мир със себе си и да гледаме на това, което вършим в перспектива не просто като на работа, а като на етап от развитието, до което искаме да стигнем. Друг важен елемент към пътя за успех е да бъдем комуникативни, отзивчиви и да си съдействаме с колегите. Общувайте, споделяйте идеи и планирайте развитието си, вместо да се оплаквате от часовете, прекарани на работа и обема задачи. И най-важното – бъдете положително настроени към света, обичайте това, което правите и се усмихвайте често, така Вселената ще ви върне щастието двойно.

Споделете:
icon top