Radioactive International Recruitment (RIR) увеличава присъствието си в България!

Radioactive International Recruitment (RIR) увеличава присъствието си в България!

Вътрешен човек: Radioactive International Recruitment (RIR) увеличава присъствието си в България!

За последните два месеца Radioactive International Recruitment (RIR) успяха да увеличат портфолиото си и вече подписаха договори с клиенти в Малта, Литва, Беларус, Дубай, България и Израел. Най-търсени са професионалисти в сферата на ИТ и туризма. В резултат на успешното ни развитие разширихме екипа си от специалисти по подбор на персонал. Надяваме се, че с общите усилия на целия екип ще достигнем до най-добрите и подходящи кандидати и ще ги свържем с новите им работодатели!

Вътрешна информация: Радиоактивно международно набиране на персонал (RIR) на пътя

Тази година екипът на Radioactive International Recruitment (RIR) обикаля всяко място, част от най-престижния кариерен форум „Национални дни на кариерата“, за да се срещне лично с всички кандидати, търсещи нови възможности за кариера.

София, Варна, Русе, Велико Търново, Свищов, Пловдив и Бургас са местата, където ще очакваме да срещнем нашите бъдещи кандидати и да им помогнем да се свържат с най-подходящите работодатели.

„Благодарим на организаторите на събитието от JobTiger, че стартираха тази прекрасна инициатива, която за последните 16 години успя да се наложи като най-голямото кариерно изложение в България!“, споделя впечатленията си Гергана Машал, изпълнителен директор на Radioactive International Recruitment (RIR). ). „Като агенция за подбор на персонал за нас е от ключово значение да участваме в „Национални дни на кариерата“. Форуми като този са изключително полезни не само за работодателите, но и за кандидатите. От една страна, кандидатите посещават панаира, предразположени да намерят мечтаната работа, от друга, компаниите, които търсят служители, получават шанса да разберат какво предлага актуалният пазар на работна сила“.

Споделете:
icon top