Radioactive International Recruitment (RIR) пътува

Radioactive International Recruitment (RIR) пътува

Екипът на Radioactive International Recruitment (RIR) тази година обикаля всички спирки на най-големия кариерен форум „Национални дни на кариерата“, за да се срещне лично с кандидатите, търсещи нови кариерни предизвикателства.

София, Варна, Русе, Велико Търново, Свищов, Пловдив и Бургас са местата, на които очакваме да се срещнем с бъдещите ни кандидати и да ги свържем с най-подходящите за тях работодатели.

„Благодарим на организаторите от JobTiger, за чудесната инициатива, която в рамките на 16 години се е наложила като най-големия кариерен форум в България! – споделя Гргана Машал, управител на Radioactive International Recruitment (RIR) – Като компания за подбор на персонал, участието ни в „Национални дни на кариерата“ е от голяма важност. Подобен тип форуми са изключително полезни както за работодателите, така и за кандидатите. От една страна кандидатите отиват с настройка да намерят мечтаната работа, а от друга работодателите имат възможността да придобият впечатления какъв тип кандидати има на пазара на труда.“

Споделете:
icon top