Екипът на RIR в приготовления за следващия „Super Recruiter“

Екипът на RIR в приготовления за следващия „Super Recruiter“

От днес официално стартира подготовката на новата инициатива на екипа на компанията, под надслов „Are You the next Super Recruiter?“.

Първият етап по заснемането на видео-обявата за работа приключи, като от продуцентския екип гарантират за качеството и модерните елементи, включени в изработката. Шеметни анимации, супер сили и още много очакват феновете на нестандартните видеа.

„За нас, като млада и гъвкава компания, е от изключително значение по един атрактивен и иновативен начин да привлечем бъдещите ни служители. Да работиш в RIR означава да имаш въображение и желание да разгърнеш способностите си в техния пълен потенциал, да мислиш креативно и да си подготвен за нови професионални предизвикателства“, коментира Гергана Машал, управител на RIR.

Видео-обявата цели да привлече вниманието на нови кандидати за работа. Какви са супер силите на екипа? Какви очакват да са техните нови колеги? Какво могат да разкажат за своята работа? Отговорите на въпросите очаквайте скоро… , а до тогава, не се колебайте и ни изпратете своята професионална автобиография.„Join the League of Extraordinary Recruiters!“

Споделете:
icon top