Запознайте се със „Супер експертите“ на RIR: Част 2

Запознайте се със „Супер експертите“ на RIR: Част 2

Елена Аршинкова е Старши експерт по подбор на персонал в Radioactive International Recruitment (RIR)

„Бъдете положителни и това със сигурност ще ви направи успешни и незаменими във вашата работа!“ – Елена Аршинкова

Запознайте се с Елена, чиято супер сила е „Мултитаскинг“ (Multi-tasking)!

С какво се занимавам

Част съм от екипа на Рейдиоактив Интернешънъл Рикрутмънт (RIR) почти от самото създаване на компанията. В началото бях анагажирана главно в подбора на кадри за наши партньори както в България, така и в чужбина. Към ден днешен обаче освен че се занимавам с подбор на персонал, отговарям и за ключовите ни партньорства, както и за обучението на младши специалисти, стартиращи в нашата компания и желаещи да се развиват в областта на Човешките ресурси. Разполагам със значителен опит в областта, което всъщност ме прави добра в прилагането на иновативни практики на работното си място.

Личният елемент

Качествата, които ми помагат в работата са комуникативност, отзивчивост, енергичност и откровеност. Стремя се да провеждам изцяло неформални разговори с кандидатите, с които се срещам, тъй като интервюто за работа е двустранен опознавателен процес – както за самите кандидати, доверили се на RIR, така и за нас като представители на компанията. Да успееш да спечелиш доверието на човека отсреща сред такава конкуренция, считам за успех!

Радвам се, че имам възможност да упражнявам тази професия и ежедневно да помагам на хора, търсещи идеалното работно място. Работата ме научи да „вниквам“ във всеки един случай и да бъда отдадена на 100% на каузата да променям нечий живот. Съветът ми към всички търсещи нова работа е да бъдат себе си, но винаги да се стремят да дават най-доброто.

Работата в РИР

Какво означава да работиш в компания като RIR? Като сравнително нова на пазара на труда компания се сблъскахме с основото предизвикателсто, а именно да бъдем разпознаваеми. Трудно бе сред такава конкуренция да успеем да се докажем и да покажем, че сме по-различни. Но благодарение на нашия ентусиазъм и постояннство, успяхме да привлечем големи компании, както от България, така и от чужбина, в нашето порфолио. Различни сме и не само защото предлагаме иновативни услуги, ненавлезли активно на пазара в България, а и заради специалното отношение, което имаме към всеки търсещ работа. Успяхме да помогнем на много търсещи работа да намерят идеалната такава и продължаваме да го правим. Доверете ни се и няма да останете разочаровани!

Работи здраво, забавлявай се смело

Може би се питате каква е формулата, за да бъдеш успешен на работното място…? Отговорът е много лесен – просто трябва да решите да бъдете щастливи с това, което правите. Когато работата ви нови удовлетворение и я вършите с лекота, няма как да не бъдете успешен. Заредете се с положителна нагласа и със сигурност тя ще ви направи успешни и незаменими на работното ви място!

Споделете:
icon top