Запознайте се със „Супер експертите“ на RIR: Част 5

Запознайте се със „Супер експертите“ на RIR: Част 5

Гергана е CEO на Radioactive International Recruitment (RIR)

Запознайте се с Гергана, чиято супер сила е да взема стратегически решения, които да превръщат целите на екипа в успешно реализирани проекти.

С какво се занимавам?

Като CEO на „Рейдиоактив Интернешънъл Рекрутмънт“ работя по задачи свързани с целите и стратегиите на компанията, както и с организацията на самата оперативна работа с екипа и клиентите. В самото начало трябваше да бъде сформиран екип от ентусиазирани и готови за предизвикателствата на стартираща компания специалисти, с които заедно да изградим процесите, да привлечем клиенти, да работим за популяризиране на бранда, да се наложим като фактор на пазара и да се утвърдим като надежден партньор за търсещите и предлагащите работа. За тези 2 години освен посредничество при намиране на работа ние прибавихме и две допълнителни услуги за нашите клиенти а именно лизинг на персонал, както и посредничество при издаване на „единно разрешение за работа и престой“ за чужденци от трети страни. Работата ми е изключително динамична, интересна и изискваща много креативност и гъвкавост за да можем да бъдем конкурентноспособни и винаги крачка напред пред конкуренцията. 

Какво е да работиш в РИР?

Да работя в РИР е удоволствие, предизвикателство, надпревара, осъвършенстване, удовлетворение! РИР е екипност, РИР е приятна атмосфера, млади ентусиазирани хора обединени в една цел – да успеем, да останем, да ни има! 

Работи здраво, забавлявай се смело

Напоследък все по- често чуваме израза “burnout“ ! Работиш здраво и ползотворно, когато не си стресиран, когато умееш да балансираш между личен живот и работа. Мисля, че въпреки напрегнатото ество на нашата работа успяваме да намерим точната доза, да съчетаем полезното с приятното, да идваме с желание всеки ден и въпреки възходите и спадовете да останем позитивни и с вяра в успеха на каузата РИР.

Как да бъдем успешни на работното място

За да си успешен ти трябва да бъдеш на първо място отворен към нови идеи, нови хоризонти, към промените, които са неизменни, към мнението на другите. Да бъдеш готов във всеки един момент да излезеш от зоната си на конфорт. Да се вслушваш в съветите на по-опитните. Точно тук е мястото на любимия ми цитат на Стив Джобс, който се старая да следвам: „Hямa cмиcъл дa нaeмaш yмни xopa и дa им ĸaзвaш ĸaĸвo дa пpaвят – ниe нaeмaмe yмни xopa, зa дa ни ĸaжaт тe ĸaĸвo дa пpaвим“.

Работете работата, която обичате, където се чувствате добре и удовлетворени. Доказано е, че хората без работа са по-щастливи от тези с работа, която мразят.

И последно, колкото й да я обичате През уикенда забравете за работата си. В никакъв случай не скучайте, обаче, намерете си други занимания, които да ви държат активни и да не позволяват на ума ви да мисли за работа.

Споделете:
icon top